2010. április 10., szombat

A tervek, és ami megvalósult belőlük

A már említett fórumon a férőhelygondokkal küzdő anyukák mindenféle információt megosztanak egymással és az olvasókkal. Többek között azt, hogy hallották régi dunakeszi lakosoktól, hogy mik voltak anno a helyi lapban. Üzletsornak kéne lennie a az új Toldi lakóparkban! Gyógyszertár! Posta!
Óvoda és bölcsőde!Egy tábla volt kinn az út szélén a szomszédos Kossuth utca felől, ami ezt jelezte is. Ez most lecsökkent egy 4 csoportos ovira ami nagyon úgy fest, hogy fizetős lesz. Amikor elkezdték kialakítani a Toldi lakóparkot és a Dombligetet, akkor az egyik család már a kezdetektől benne volt és akkor az önkormányzat állítólag jó néhány telket visszatartott, hogy ott óvoda, bölcsi, játszótér illetve rendelőintézet lesz!
Ma viszont úgy fest a helyzet, hogy minden telekre lakóházak épültek.
Vajon kinek az érdekében állt a fenntartott telkeket is eladni lakóháznak? És vajon mennyiÉRT állt ez az illető érdekében?

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bár a kérdések költőiek, kiegészíteném annyival, hogy vajon kinek az érdekében állt az eredetileg CSALÁDI házasra tervezett környéken 6 lakásos épületek építését engedélyezni?

Megjegyzés küldése